Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen kan bij NetzoDruk altijd. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een scherpe prijs.

Vul de gegevens hieronder in om een offerte bij ons aan te vragen. Heeft u advies nodig of wilt u een opdracht op maat laten maken en kunt u niet alle details in onderstaand formulier kwijt? Neem dan gerust contact op met de vestiging in Enschede of Groningen. Wij helpen u graag.

Voer alstublieft uw bedrijfsnaam in

Voer alstublieft uw naam in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Voer een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vul hier in hoeveel exemplaren u wilt ontvangen.

Invalid Input

Omschrijf hier duidelijk welk product u bij NetzoDruk wilt laten drukken.

Invalid Input

Geef hier aan wat het formaat is van uw drukwerk. Is het bestand staand of liggend opgemaakt?

Invalid Input

De meest gebruikte papiersoorten zijn natuurkarton, digigold en silk. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer papiersoorten in ons assortiment. Vermeld eventueel ook het grammage van het papier. Weet u niet op welke papiersoort u uw drukwerk wilt laten drukken? Neem contact op met één van onze vestigingen voor advies of om onze papierwaaier aan te vragen.

Invalid Input

Geef hier aan of u uw drukwerk in kleur wilt laten drukken of in zwart-wit. Geef ook aan of het om enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking gaat.

Invalid Input

Laat ons weten hoe u uw drukwerk wilt laten nabewerken. Bijvoorbeeld uw brochure: wilt u deze geniet gebrocheerd of met een wire-o ontvangen? Wilt uw weten welke opties er nog meer zijn? Mail of bel gerust met één van onze vestigingen.

Invalid Input

Vul hier, indien gewenst, nog de laatste details in die u hier boven niet hebt ingevuld. Bijvoorbeeld of u uw drukwerk wilt lamineren, met glans of mat laminaat.

Invalid Input

  • Ingmar Hillen

    Ingmar Hillen

    Wist al hoe hij om moest gaan met alle machines voordat hij bij NetzoDruk kwam werken. Met net zo veel gevoel voor kwaliteit als zijn collega's zorgt hij voor een nauwkeurige nabewerking van uw drukwerk. Als dit klaar is komt hij het drukwerk bij u bezorgen. Met een grote glimlach, want Ingmar is altijd vrolijk. Ingmar besteedt zijn vrije tijd aan korfbal en aan zijn witte Mini Cooper.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk