MVO

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook binnen NetzoDruk een belangrijk thema. Niet omdat 'groen' tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het zelf belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin we werken.

Waar mogelijk kiezen we voor producten, grondstoffen en vervoersmethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier leveren we niet alleen druktechnisch mooie producten af, maar ook producten die mooi zijn voor het milieu. MVO betekent voor NetzoDruk ook dat we onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving bieden.

Sponsoring

NetzoDruk wil ook graag haar steentje bijdragen aan goede initiatieven in haar directe omgeving. Jaarlijks is er altijd een aantal organisaties en initiatieven die op drukwerk van de NetzoDruk vestiging in de buurt kunnen rekenen.

Daarnaast steunen de vestigingen gezamenlijk het nationale goede doel Stichting ALS. De ziekte ALS is een zeer ernstige spier- / zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. De gemiddelde levensverwachting na de diagnose is 3 jaar. Er is nog weinig bekend over de oorzaak van de ziekte en daarom wil de Stichting ALS een bijdrage leveren aan het vinden van de oorzaak en oplossingen voor ALS. Daarnaast wil de stichting een bijdrage leveren aan het dragelijker maken van het leven van de patiënten nu.

  • Aldon Hinc

    Aldon Hinc

    Heeft jarenlange ervaring als kleurenoffsetdrukker en heeft daarnaast de vakopleidingen Technisch DTP en Webdesign & Development afgerond. Hij is zeer enthousiast over de drukkwaliteit en de kleurkracht van de HP Indigo. Uw drukwerk is bij Aldon in goede handen. Aldon woont samen met Jolanta in Haren en heeft als hobby 'landschapsfotografie'.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk