Over NetzoDruk

Over NetzoDruk

We koesteren de HP Indigo 7500. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze innovatieve digitale drukpers in elke vestiging prominent aanwezig is, in Enschede hebben we zelfs twee persen staan.

De HP Indigo biedt de flexibiliteit van een printer met de kwaliteit van offset. Dat is de dubbele kracht van digitaal drukken.

Nabewerking in eigen huis

Het gaat bij ons om de details, de puntjes op de i. Dus zorgen we ook voor een perfecte afwerking van het drukwerk. En doordat we veel in eigen huis kunnen doen blijven we Netzo flexibel. We snijden bijvoorbeeld uw visitekaartjes, rillen en vouwen uw folders, lamineren uw omslagen of boren gaten in uw manuals zodat het netjes in een map kan. Daarnaast kunt u uw brochures geniet gebrocheerd laten afwerken of uw kalenders door middel van wire-o laten inbinden. Natuurlijk kunnen we u ook alle andere vormen van afwerking aanbieden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de bindmethode garenloos of genaaid gebrocheerd. Dit besteden wij uit bij één van onze vaste partners, die uiteraard Netzo zorgvuldig omgaan met uw drukwerk als dat wij doen.

Totaalleverancier

We kijken verder dan onze digitale drukwerkneus lang is, zodat we voor u ook een partner zijn als het gaat om traditioneel offsetdrukwerk. Daarom werken we samen met vaste partners, die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Samen zijn we in staat om op een innovatieve wijze in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Indien nodig gebruiken we elkaars advies, expertise en drukwerkcapaciteit, waardoor we u een totaalservice aan kunnen bieden. En dat is dan weer Netzo volledig!

Online bestellen

De rol van totaalleverancier hebben we verder uitgebreid op internet. Via Drukhetnu.nl, één van de internetportals van NetzoDruk, kunt u niet alleen al uw drukwerk online bestellen, maar ook bijvoorbeeld roll-up banners, spandoeken en vlaggen. Ook voor bijvoorbeeld uw bedrukte t-shirts kunt u terecht bij Drukhetnu. Kunt u in de webshop niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met de klantenservice. Ook Drukhetnu heeft service hoog in het vaandel staan en ze helpen u dan ook graag.

Bent u op zoek naar online portal om uw boek te laten drukken? Kijk dan eens op Boekenbrochures.nl, ook een internetportal van NetzoDruk. Deze webshop is volledig gericht op het drukken van boeken en brochures. Al op de homepage kunt u direct uw order samenstellen via de eenvoudige productselector.

Kennismaken

Wilt u alvast een kijkje nemen in onze vestigingen? Maak hieronder dan in 39 seconden kennis met NetzoDruk!

MVO

MVO


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook binnen NetzoDruk een belangrijk thema. Niet omdat 'groen' tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het zelf belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin we werken.

Waarom digitaal drukken?

Waarom digitaal drukken?


Digitaal drukwerk kent lage startkosten. Dit maakt ook kleine oplages rendabel. Er kunnen altijd last-minute veranderingen worden doorgevoerd waardoor uw drukwerk altijd actueel is.

  • Roger Franke

    Roger Franke

    Heeft jarenlange ervaring met het digitalisatieproces in de drukwerk- en reprobranche. Daardoor kan hij, in duidelijke taal, uitleggen wat de mogelijkheden zijn en samen met u tot de meest optimale oplossingen komen voor uw digitale drukwerk. Roger woont samen met zijn vriendin, dochter en hond in de binnenstad van Groningen.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk