Web-to-print

Web-to-print

Drukwerk opmaken en bestellen via internet, waarbij de verschillende items al in uw eigen huisstijl klaar staan via NetzoDruk is dat met enkele muisklikken geregeld.

Dat noemen wij nou Netzo makkelijk! Door onze NetzoDruk bestelmodule bespaart u tijd en geld. U kunt online tevens mutaties doorvoeren zodat u snel, efficiënt en wanneer het u uitkomt orders kunt plaatsen. Nadat u de PDF akkoord heeft gegeven wordt uw opdracht direct verwerkt. U bespaart DTP-kosten en u bespaart de tijd die het kost om proeven te ontvangen en na te kijken. Eventueel kunnen we uw inlogscherm aanpassen met uw kleuren en logo's.

Voordelen van web-to-print:

  • Eenvoudig zelf teksten aanpassen;
  • U bewaakt zelf uw huisstijl (huisstijlitems kunnen in het systeem worden vastgelegd);
  • Tijds- en kostenbesparing;
  • Eenvoudig zelf bestellingen plaatsen, 24 uur per dag.

Klik hier om de demo van de NetzoDruk bestelmodule te starten. (Flash).

Huisstijldrukwerk

Huisstijldrukwerk


U wilt dat al uw drukwerk er perfect uitziet, uw huisstijldrukwerk in het bijzonder. Dat is immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Folders & Brochures

Folders & Brochures


Heeft u een nieuw product of dienst dat u onder de aandacht wilt brengen? Of wilt u uw bedrijf presenteren in een mooie brochure? Dat kan allemaal bij NetzoDruk.

  • Aldon Hinc

    Aldon Hinc

    Heeft jarenlange ervaring als kleurenoffsetdrukker en heeft daarnaast de vakopleidingen Technisch DTP en Webdesign & Development afgerond. Hij is zeer enthousiast over de drukkwaliteit en de kleurkracht van de HP Indigo. Uw drukwerk is bij Aldon in goede handen. Aldon woont samen met Jolanta in Haren en heeft als hobby 'landschapsfotografie'.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk