Personaliseren

Personaliseren

NetzoDruk heeft de kennis en expertise in huis om in te spelen op actuele drukwerk- en marketingtechnieken.

In de marketing draait het steeds meer om de 1 op 1 benadering, waarbij het erop aankomt dat u de klant op de juiste plek en het juiste moment met de juiste content aanspreekt. Naast personaliseren door NAW gegevens te vermelden, kan NetzoDruk u ondersteunen door middel van beeldpersonalisatie. Zo is het met DirectSmile mogelijk beelden als lettertypes te gebruiken. Het effect wordt nog groter wanneer u verschillende media tegelijk inzet, zoals bij een crossmediale campagne. De attentiewaarde en respons van een mailing worden hierdoor aanzienlijk verhoogd. En da's Netzo persoonlijk.

Beeldpersonalisatie

Het doel van een mailing is een hoge respons. Een combinatie van het oproepen van emotie door een creatief ontwerp en de juiste timing is dan erg belangrijk. Voeg daar een persoonlijke boodschap aan toe in tekst en/of beeld en de respons zal aanzienlijk verhogen. Een voorbeeld daarvan is DirectSmile, waarbij beelden als lettertypes worden gebruikt. Dat noemen we gepersonaliseerd drukwerk. En NetzoDruk weet er alles van. Want gelooft u ons: gepersonaliseerd drukwerk heeft de toekomst!

We vertellen u graag hoe het werkt en wat u ervan kunt verwachten.
Bekijk hier alvast de beelden waaruit u kunt kiezen wanneer u gebruik wilt maken van beeldpersonalisatie.

(Geboorte)kaartjes

(Geboorte)kaartjes


Is er binnenkort een bijzondere gelegenheid zoals een geboorte, een huwelijk of de opening van een bedrijf? Daar wilt u natuurlijk een mooie kaart voor laten drukken.

Drukwerk op maat

Drukwerk op maat


We zorgen er altijd voor dat uw drukwerk aan uw wensen en eisen voldoet. Daarom maken we graag voor u een proefdruk. Maar ook voor uw bijzondere wensen kunt u bij ons terecht.

  • Arjan Visser

    Arjan Visser

    Weet als geen ander de ideale afdruk te maken. Kijkend naar variabelen die de kwaliteit bevorderen, zonder de planning uit het oog te verliezen. Zijn flexibiliteit maakt het mogelijk ook spoedopdrachten naar volle tevredenheid te verwerken. Zijn favoriete land is IJsland, muziek zijn hobby.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk