Cross Media

Cross Media

Het communicatieve eenrichtingsverkeer van vroeger maakt plaats voor cross mediale varianten waarbij consumenten en klanten worden uitgedaagd zich te hechten aan bedrijven, merken en producten.

NetzoDruk heeft de expertise in huis om voor u een cross mediale campagne op te zetten waardoor u door de bomen het bos weer gaat zien. Want geef toe, wie weet in dit digitale tijdperk van internet en social media als Twitter, Facebook en Youtube nog hoe hij het beste zijn klanten kan bereiken? Met behulp van cross media benadert u de klant op een manier die aansluit bij zijn/haar persoonlijke voorkeuren en interesses, maar het succes van cross media staat of valt met het onderhouden van een goede database voor vervolgacties. Want als u eenmaal weet wat uw klanten beweegt kunt u ze nog gerichter met uw aanbod benaderen. Ook daar weten we alles van.

Klik hier om de demo van onze cross media module te starten.

Klik hier om de demo van onze nieuwsbrief module te starten.

De voordelen op een rijtje:

  • Gepersonaliseerde marketing;
  • Gerichte verspreiding van informatie;
  • Uw klanten worden verrast;
  • U verzamelt gegevens over uw klanten;
  • Een hoge respons.

Flyers & Leaflets

Flyers & Leaflets


Flyers en leaflets zijn makkelijk te verspreiden en u kunt uw doelgroep hiermee relatief eenvoudig bereiken. De boodschap moet in één keer aanspreken en duidelijk overkomen.

Folders & Brochures

Folders & Brochures


Heeft u een nieuw product of dienst dat u onder de aandacht wilt brengen? Of wilt u uw bedrijf presenteren in een mooie brochure? Dat kan allemaal bij NetzoDruk.

  • Aldon Hinc

    Aldon Hinc

    Heeft jarenlange ervaring als kleurenoffsetdrukker en heeft daarnaast de vakopleidingen Technisch DTP en Webdesign & Development afgerond. Hij is zeer enthousiast over de drukkwaliteit en de kleurkracht van de HP Indigo. Uw drukwerk is bij Aldon in goede handen. Aldon woont samen met Jolanta in Haren en heeft als hobby 'landschapsfotografie'.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk