Mogelijkheden

Bij NetzoDruk werken mensen met jarenlange ervaring in het grafische vak. Of het nu is als operator, orderbegeleider of op de prepress, met deze ervaring helpen we u graag om het beste resultaat te bereiken.

Door deze ervaring weten we ook precies wat de mogelijkheden zijn. Een bijzondere stansvorm, een afwijkend formaat, een speciale vouwwijze, een spoedklus: als het technisch kan is alles mogelijk.

We helpen u niet alleen om het beste resultaat in drukwerk te krijgen, maar ook om waarde toe te voegen. Zo is het mogelijk drukwerk in tekst en beeld te laten personaliseren. Ook kunnen we u helpen bij het opbouwen van een complete crossmedia campagne. En wilt u drukwerk opmaken en bestellen via internet, waarbij de verschillende items al in uw eigen huisstijl klaar staan? Maak dan gebruik van ons web-to-print systeem. Klik op onderstaande links, u leest dan alles over onze extra diensten.


Cross Media

Cross Media

Het communicatieve eenrichtingsverkeer van vroeger maakt plaats voor cross mediale varianten waarbij consumenten en klanten worden uitgedaagd zich te hechten aan bedrijven, merken en producten.

Personaliseren

Personaliseren

NetzoDruk heeft de kennis en expertise in huis om in te spelen op actuele drukwerk- en marketingtechnieken.

Web-to-print

Web-to-print

Drukwerk opmaken en bestellen via internet, waarbij de verschillende items al in uw eigen huisstijl klaar staan via NetzoDruk is dat met enkele muisklikken geregeld.

  • Ingmar Hillen

    Ingmar Hillen

    Wist al hoe hij om moest gaan met alle machines voordat hij bij NetzoDruk kwam werken. Met net zo veel gevoel voor kwaliteit als zijn collega's zorgt hij voor een nauwkeurige nabewerking van uw drukwerk. Als dit klaar is komt hij het drukwerk bij u bezorgen. Met een grote glimlach, want Ingmar is altijd vrolijk. Ingmar besteedt zijn vrije tijd aan korfbal en aan zijn witte Mini Cooper.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk