Disclaimer

Toepasselijkheid

Deze disclaimer is van toepassing op alle bezoekers van netzodruk.nl, eigendom van NetzoDruk Enschede, NetzoDruk Gronningen, NetzoDruk Gorinchem en NetzoDruk Zwolle, hierna te noemen: NetzoDruk.

Wanneer u informatie opzoekt op netzodruk.nl, danwel een offerte opvraagt, geeft u aan deze disclaimer te aanvaarden. Om op de hoogte te blijven dient u deze telkens te lezen, gezien het feit dat NetzoDruk ten alle tijde gerechtigd is de informatie in deze disclaimer te wijzigen.

Eigendom

Alle rechten op netzodruk.nl en alle informatie op deze website berusten volledig bij NetzoDruk. Alle rechten zijn voorbehouden. Alle informatie, in welke vorm dan ook, wordt beschermd door het auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamrecht of andere intellectuele of industriële eigendomsrechten en blijf ten alle tijde eigendom van NetzoDruk.

Copyright

Het is niet toegestaan informatie die van netzodruk.nl wordt verkregen te wijzigen, kopiëren, distribueren, openbaar te maken, te verbinden met andere websites of aan derden ter beschikking te stellen zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van NetzoDruk. Gebruik van de informatie van netzodruk.nl is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.

Aansprakelijkheid

De inhoud van netzodruk.nl is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of onjuist is. Derhalve kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op netzodruk.nl NetzoDruk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites die verwijzen naar netzodruk.nl.

Toepasselijk recht

Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Vragen

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de disclaimer kunt u contact opnemen met NetzoDruk.

NetzoDruk
t.a.v. Afdeling Marketing
Oldenzaalsestraat 136
7514 DT Enschede

Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Roger Franke

    Roger Franke

    Heeft jarenlange ervaring met het digitalisatieproces in de drukwerk- en reprobranche. Daardoor kan hij, in duidelijke taal, uitleggen wat de mogelijkheden zijn en samen met u tot de meest optimale oplossingen komen voor uw digitale drukwerk. Roger woont samen met zijn vriendin, dochter en hond in de binnenstad van Groningen.

Online bestellen?

Bij NetzoDruk Online kan iedereen direct en eenvoudig online drukwerk bestellen. Stel uw eigen product samen in de besteltool. Bij NetzoDruk Online bestelt u veel sneller en goedkoper dan bij een fysieke drukkerij. Dus voor snel en eenvoudig online bestellen gaat u naar www.netzodrukonline.nl.


Nieuwe collega : Carmen Smit bij Netzodruk en BoekenBrochures! Lees de blog en leer haar beter kennen:… https://t.co/Da4R1hOGjG

door NetzoDruk


Op zoek naar een kantoor? Op het Business&Science Park dicht bij de UT. 100m2 + eigen keuken! info@netzodruk.nl https://t.co/yWEdhbAcma

door NetzoDruk


Benieuwd hoe uw idee er gedrukt uit ziet? Laat een proefdruk maken! Neem contact op met onze klantenservice! https://t.co/R8kD5RKHxZ

door NetzoDruk


Lekker smullen op kantoor dankzij #rftrtwente, bedankt hiervoor en wij kijken uit naar de volgende samenwerking! https://t.co/9SBdtpv8Dw

door NetzoDruk


Als trotse hoofdsponsor van #rftrtwente wensen wij alle deelnemers vandaag veel succes! https://t.co/jI479J2Sb9

door NetzoDruk